GoedeDoelenBanners.nl

Home FAQ

Is het makkelijk een goededoelenbanner op te nemen?

Ja, wij hebben een link die je zo kan plaatsen op je eigen website.

Waarom zou ik een banner plaatsen van GoedeDoelenBanners.nl?

Specifieke doneer pagina-adressen veranderen regelmatig door aanpassingen op de goede doelen sites, wij monitoren deze en passen deze aan waardoor onze links altijd up to date blijven en de door jou geplaatste link nog jaren zal werken zonder omkijken. Niemand wil immers je banner niet meer zou werken.

Goede doel van de maand, wie bepaalt dat?

Wij zullen roulerend een ander goede doel van de maand kiezen, zodat er elke maand een ander goed doel in de picture staat.

Goede doel van de maand, moet ik maandelijks mijn link aanpassen?

Nee dat is het voordeel van GoedeDoelenBanners.nl, jij plaatst de maandlink en wij verversen automatisch de banner en link waar de door jou geplaatste banner maandelijks zal worden geupdate, zo steun je meerdere goede doelen en blijft je pagina steeds verfrissend en maatschappelijk goed bezig.

Ik wil een tekstlink plaatsen ipv een banner, kan dat ook?

Natuurlijk kan en mag je ook tekstlinks plaatsen, als tekst kan je uiteraard de naam van het goede doel nemen, de kliklink mag je gewoon van ons gebruiken zodat het goede doel altijd blijft werken ook al passen ze de informatie en website aan.

Kan ik mijn goede doel ook aanmelden om banners te laten promoten

Uiteraard, heb je een goed doel en is dit ook zo erkend dan kan je deze aanmelden.

Is GoedeDoelenBanners.nl een goed doel?

Nee, GoedeDoelenBanners.nl is een niet winstgevend initiatief van websitebeheer.net wij zijn van mening dat iedereen met een website de mogelijkheid moet hebben om makkelijk een goed doel te steunen. Goede doelen helpen hoeft immers geen winst op te leveren.